Broca 2008 – 2021

Idag tog vi farväl av vår älskade Broca. Det var med en rofylld suck som han somnade in tätt intill matte och husse. Han var klar.

Även om han har haft mycket ont och stora problem med sin mage den sista tiden så var han en duktig ponke in till sista andetaget. En stolt hunds farväl!

Tanken på att gå vidare när sorgen har dig i sitt fasta grepp är näst intill otänkbar. Hur går man vidare efter att ha förlorat sin bästa vän!?

Du som har träffat Broca vet hur mycket kärlek han alltid gav. Oavsett vem du var eller vad du tycker om hundar så var Broca överväldigande glad att se dig. Och han var glad för att du var du. Villkorslös kärlek!

Just nu är saknaden för stor för att formulera den tacksamhet jag alltid kommer att känna för den otroliga ära det varit att få gå bredvid hans sida genom livet. Just nu finns bara tårar.

Men med tiden vet jag att jag kommer minnas honom med ett leende. Med en känsla av värme i kroppen kommer jag kunna se tillbaka på fina och glädjerika stunder tillsammans med hela familjen. Tiden kommer att läka såren.

Sorg är kärlekens pris.