Referenser

”Marcus föreläser om ett idag högaktuellt ämne, både i skolans värld och i samhället i stort. Budskapet framförs på ett tydligt o lättillgängligt sätt genom hans kopplingar till sina egna erfarenheter från bl.a. skolan, idrottens samt den egna familjen. Efter föreläsningen var det många i publiken som gav uttryck för en aha-upplevelse och diskussionerna tog snabbt fart. I en snabbt föränderlig värld är ”Mindset” och ”Grit” i mina ögon det viktigaste vi kan ge våra barn och ungdomar. ”

// Helena Djukanovic, rektor och förskolechef Glömminge skola

”Vi tackar Marcus Larsson för en intressant och tänkvärd föreläsning ikväll och ser fram emot att ev kunna göra en form av workshop i sommar med Marcus för att jobba vidare med vårt mindset och hur vi jobbar med kritik och beröm med mera!”

// Simon Williamsson, tränare Alsterbro Barefoot team

Marcus föreläsning om “Mindset” och “Jävlar anamma”, för oss ledare i föreningen – fick oss alla att fundera ett varv till på vad som är viktigt när det gäller ledarskap av barn och ungdomar. Marcus är väldigt bra på att sätta ord på de tankar och känslor som jag tror att vi alla brottas med när det gäller stöttandet av våra ungdomars utveckling. Föreläsningen tar avstamp i både egna upplevda erfarenheter samt relevant och intressant forskning – och han får oss verkligen att tänka, känna och diskutera på ett engagerande och positivt sätt.

// Åse Möller, ungdomstränare IFK Kalmar

”För att kunna utvecklas måste man våga lämna sin trygghetszon. Ett viktigt budskap som Marcus framför på ett konkret och intressant sätt.”

//Anna Landefrö, Rektor i Borgholms kommun.

Leave a Reply